Fredagsmys!

2011-02-25
Här sitter jag och äter lunch och ät jättepepp på helg!
Vi hade lektion imorse där vi redovisade våra grupparbeten och analyserade varandras foldrar. Vi blev klar vid elva tiden och när vi klev ut ur klassrummet så håller ett band på och repar vid scenen som ligger mitt i lärarhuset där vi håller till. Jag och några tjejer stod kvar och lyssnade på dom lite och fick sedan veta att dom hade genrep inför lunch-spelningen som dom skulle ha. Jag och tre tjejer från klassen ville höra mer så vi stannade kvar för lyssna på dem. Det va ungefär en timma kvar till spelningen så vi köpte lite fika och satt och pratade. Det är kul att vi börjar umgås mer och mer, och att det inte är några grupperingar i klassen utan man kan vara med vem som helst liksom.

Spelningen var i alla fall jättekul. Det var ett folkmusikband med mycket fart och spex. Perfekt för att få igång fredagskänslorna!
Jag har ett filmklipp från låten "Finsk hästdisco" man jag lyckas inte ladda upp den här, så ni får se bilder på dom istället.


Imorgon vankas det inflyttningsfest och jag laddar upp med enbart partymusik från och med nu! :D

God Helg!

Sovmorgon i en drömvärld

2011-02-24
Dom senaste dagarna har det varit riktigt tugnt att kliva upp på morgonen, så idag när jag inte behöver gå till skolan så tänkte jag unna mig en liten sovmorgon. Jag vaknade vid halv nio då Henke skulle till skolan...sen tvärslocknade jag och vaknade strax före elva!
Jag hade satt klockan på halv tio och tio, men jag måste ha stängt av alarmen i sömnen. Och jisses va mycket jag drömde under dom timmarna jag sov nu på morgonen.
  • Malin Holmberg ringde och frågade ifall jag ville följa med på en resa till Australien som bara kostade 500 kr. Jag kastade ner packningen i stora kassar och vi åkte samma kväll. Vi bodde på lyxhotell i värsta semesterparadiset. Jag frågade en av dom som jobbade på hotellet varför vi fick åka på den här resan så billigt. Då berättade han att det hade något att göra med Disney. Det vara någon sorts ungdomssatsning? (kommer tyvärr inte ihåg så mycket mer)
  • Sen så drömde jag att jag var på något sorts köpcenter. Jag tror jag vara där med Mamma, pappa och Lisa. Plötsligt hade jag blivit av med en kasse som innehöll ett par löparskor. Jag letade överallt men kunde inte hitta kassen. Så då satte jag mig på en bänk och plötsligt kom en liten flicka och satte sig bredvid mig, hon var väl max 9-10 år gammal. Hon frågade vad jag gjorde och jag svarade att jag pluggade till djurskötare (vad fick jag det ifrån???). Sen började jag berätta om min kasse som vad borta, och då insåg jag att jag inte bara hade tappat bort den där kassen utan även min hund som jag tydligen hade haft med mig. Det var inte vilken hund som helst, utan en enorm Sankt Bernhard! Hur tappar man bort en sån?
  • Efter det var jag hemma i Vågbro igen. Den här gången var jag tillsammans med Henke i lekparken som finns hemma på vår gata. Vi stod där och diskuterade vad vi skulle äta till middag resten av veckan. Han tyckte att vi skulle äta kött på fredag och till den skulle vi göra en sås med champinjoner och knaperstekt bacon. (hahaha, varför kommer jag håg allt det här?)
  • Helt plötsligt var vi här hemma i lägenheten igen. Då låg vi i sängen och vid skrivbordet satt två av mina klasskompisar från kursen och kollade på klipp på datorn. Jag berättade för Henke om min senaste dröm. Jag berättade om hans middagsförslag som han hade nämnt i den tidigare drömmen, och nu tyckte han att det lät jättegott (det vart liksom som att jag drömde om en dröm).
Förstår ni att jag kände mig väldigt förvirrad när jag vaknade?



Det här inläggen pyntar jag med en bild på mig och mitt Australien-sällskap :D

Rent och fint och fräscht och gott

2011-02-23
God afton!
Dagen har rullat på som en vanlig onsdag. Jag, Ellica och Linda blev klar med vårt grupparbete i skolan vid tolv och Henke slutade ungefär samtidigt så vi gjorde lunch hemma tillsammans. Med magarna fulla bestämde vi oss för att städa lägenheten ordentligt, vi har inte haft något riktig storstädning sen vi flyttade in. Så nu är allt dammtorkat, golven är dammsugna (skriver man så?) och moppade, diskberget är borta, mattorna är skakade och allt på toaletten är skinande rent. Helt underbart!
Nu chillar vi bara framför tvn och kollar på matprogram Halv åtta hos mig och Sveriges Mästerkock. En helt vanlig onsdag alltså.

Imorgon är jag "ledig", eftersom vi redan är klar med vår uppgift, så jag återkommer nog då!

Hörs hej ;)

Slösöndag

2011-02-20
Lördagskvällen var riktigt kul!
Började hemma hos Hanna med fyra andra tjejer, sen drog vi på en korridorsfest på Ålidhem och sen drog vi på KORVFEST på kårpuben Villan. Sjukt kul!
Vi betalade 30 kr för inträde och garderob och då fick man 2 korvbiljetter och 1 glassbiljett. Hur gott var det inte att få korv med bröd inne på krogen? haha ;D

Idag har jag varit slöare än slöast, jag vaknade, la mig i soffan och fastnade på MTV där dom visade Teen Mom-marathon. Så jag låg där jag låg ett bra tag. Sen tog jag en uppfriskande dusch och började småstäda lägenheten innan det va dags att göra nån sorts middag. Ville prova göra något nytt så jag gjorde en broccolisoppa. Har typ aldrig gjort från grunden förut, så jag blev väldigt stolt över mig själv och min mat. Men jag vill gärna ha något att äta brevid när man äter soppa, så jag funderade på att göra scones, men vi har inge margarin hemma så då gjorde jag plättar istället. Nu är mätt och glad och väntar på att Henke kommer hem, förhoppningsvis är han hemma inom två timmar.



Full fart i köket!



Hjärtplättar :D



Broccolisoppa med en klick creme fraiche och plättar med hallonsylt (där sprack mitt nyttiga koncept ;)

Ensam hemma

2011-02-19
Hej hopp, det känns redan trist att laga mat själv, man vänjer sig så fort :P
Igårkväll var jag hemma hos Hanna och slappade framför tvn med chips, godis och muffins. Hennes kompis Sara var också med, det va så skönt och avslappnat med en riktig tjejkväll och massa prat om allt möjligt.
Nu ska snart jag och Hanna ta bussen och åka på en second hand-runda och förhoppningsvis fynda en massa. Det är skönt at tha lite å göra, eventuellt kanske jag ska följa med henne på fest ikväll också.
Berättar med senare, måste till bussen nu!

Trevlig lördag :D

Klipp klipp!

2011-02-17


ÄNTLIGEN!
Nu är allt ris borta och håret är kort och fräscht igen. Jag traskade upp till mariehem för att klippa mig klockan nio imorse. Kylan bet i kinderna så det va helt underbart att komma in på salongen och bli ompysslad ett tag. Det var en tjeje som går frisörprogrammet på gymnasiet som har praktik på den salongen och erbjuder klippning för 150 kr. Jag fick dessutom håret tvättat av henne, det har jag aldrig gjort hos hos nån frisör förut, sååå skönt och det luktar så gott :D
Jag klippte upp i nacken och lite längre fram, som jag gjorde i höstas, men nu är det inte lika stor skillnad utan mer page-liknande kan man nog säga. Hon som klippte va jättetrevlig och duktig. Och för 150 kr är jag verkligen nöjd!

Alldeles nyss gick Henke till IKSU för att sedan åka på skidresa med klassen till Hemavan. Så nu har jag lägenheten för mig själv ända till söndagkväll. Jag vet inte om det kanske kommer kännas ensamt, jag brukar ändå vara ganska bra på att sysselsätta mig själv tycker jag. Imorgon ska jag i alla fall få följa med Hanna och henner kompisar på tjejkväll, så det känns skönt att ha något att se fram emot i alla fall :D


Rastlös

2011-02-15
Nu är jag klar med det jag pysslat med dom senaste dagarna. Jag skalade av det ganska mycket, så jag skulle kunna göra ett till alternativ och redovisa, men nu känner jag att det börjar krypa i benen och jag vill göra något annat. Jag vill ut och springa idag igen, men idag känns det faktiskt för kallt (idag lyder jag dig mamma). Men jag behöver gå och handla lite till maten, så jag funderar på att i alla fall ta en promenad till Ica uppe på Mariehem, så blir det en liten promenad i alla fall. Ska gräva fram täckbyxorna först!

Det här är vad jag har pysslat med


Framsida


Baksida

Det här är ett förslag på uppslag i en så kallad "booklet". Ni vet ett sånt där häfte som finns med i skivfodralet.
Det hade varit bättre om det var ramar runt bilderna, så ni kan se vart kanterna går eftersom bakgrunden är vit, men det orkar jag inte fixa med nu. Så ni får föreställa er var kanterna går!

Några kommentarer? :)




Brrr

2011-02-15
Idag är det ännu kallare ute, Henke va iväg till gymmet imorse och berättade att han fick frost i mustachen så fort han klev utanför dörren!
Så jag håller mig inomhus idag. Sitter och pysslar med skivomslag och lyssnar på musik. Det flyter på riktigt bra nu och jag har nästan för många ideer så jag vet inte vart jag ska börja eller när jag ska sluta :P

Nu tänkte jag ta en paus och visa lite bilder från min iphone.



I söndags tog vi en tur till Ica Maxi för att handla inför veckan (och för att lämna tillbaka kolsyremaskinen som inte ville fungera) . Vi tänkte gå på gångvägen som går lägs älven, men så såg vi att det var folk som gick och åkte skidor på isen så vi traskade ut och gick på älven hela vägen (Ica Maxi ligger strax bakom bron som är där vid den fina pilen jag ritade). Det va strålande sol och härligt!

Innan vi gick och handlade bestämde vi oss för att skriva en matlista och planera vad vi ska äta i veckan, vuxenpoäng och väldigt bekvämt!



I söndags åt vi tacos och jag fick äran att steka köttfärs ;)



Enligt listan ska vi äta Flygande Jakob idag! Jag bestämde det, så nu ska jag leva upp till mina förväntningar och försöka tillaga det. Tveksamt om jag lyckas klå mamma.
Om ni lyckas se vad som står på listan så ser ni att imorgon ska det ätas fiskpinnar. Men tro inte att det blir köpe-pinnar, nej nej, då ska jag vara ännu husligare och göra egna fiskpinnar!
Resten av veckan har vi inte bestämt något eftersom Henke åker på skidresa Torsdag - Söndag så då får jag äta vad jag vill. maahahahahahaha

Pigg och glad denna kyliga dag!

2011-02-14
Tänkte komma med lite statusuppdatering för er som bryr er ;)

Jag just nu:


Jag känner mig pigg och peppad på att göra vad som helst just nu. Vaknade tidigt och traskade till skolan, fick se lite skivomslag och en hint om vad nästa uppgift kommer vara, men det får vi veta mer om på onsdag. Sen traskade jag hem igen, eller rättare sagt småsprang eftersom jag hade glömt vantarna hemma och det är runt -20 ute idag. Det är ändå en fin dag, solen och den blå himmlen är här igen. Så när jag kom hem pumpade jag in lite ny musik i telefonen och begav mig ut på en löprunda. Var tre minuter snabbare den här gången, vilket är väldigt peppande för att ge mig ut snart igen!



Nu har jag duschat, ätit lunch, tagit på mig mjukisar, finfina sockor som min söta syster Sofie har skapat och lyssnar på Christer i P3. Ska skriva klart det här och sen ska jag plugga lite, eller jobba med uppgifter. Det känns konstigt att kalla det plugga när man pysslar i photoshop och illustrator.

Kan snabbt summera helgen som bestod av skidåkning, promenader, god mat, chips, choklad och roliga filmer!

Hörs mer sen! :D

På skolan

2011-02-11
Hej alla insnöade små själar!
Det tydligen snö, storm, kaos och allmänt förjävligt i landet, om jag ska tro allas facebookuppdateringar. Men här i Umeå skiner solen från en klarblå himmel. Jag längtar inte hem idag ;)

Sitter i skolan nu, vi är fem tjejer som sitter här i datasalen och pysslar med CD-omslaget. Vi har egentligen itne lektion, men jag tycker det känns lite duktigare och effektivare att sitta här istället för att sitta hemma i lägenheten. Henke är också i skolan, typ tre hus bort, och pluggar. Så jag kommer nog sitta kvar här ett tag till och pyssla.

Förövrigt så samlade jag på mig massa flickvännspoäng igår!
Jag överraskade Henke med en Roger Federer-Tshirt som han fick i sen julklapp, haha. Jag vet att det är en väääldigt sen julklapp, men det vart ju perfekt nu ändå eftersom han inte förväntade sig det alls. Det blev en bra torsdag ;)


Så ser den ut! Perfekt passade den också, jäklar va bra jag är på presenter :D


7 km senare

2011-02-10
Jajjamensan, nu har jag avverkat 7 km i löparskorna i typ -15 grader. Blev lite ledsen när jag vaknade imorse och Henke sa att det va minst -20 ute. Typiskt tänkte jag som hade tänkt ge mig ut på en runda, men -20 kändes inge lockande alls. Istället satte jag mig och började med skolarbete, men inspirationen försvann och rastlösheten tog över. Så jag blev faktiskt glad när jag såg att temperaturen ute hade gått upp till -15 i alla fall och än en gång är det sant att det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Med några extra lager gick det galant att bli rasta benen och bli svettig. Hade tid att tänka på hur jag vill göra med skivomslaget också, så nu ska jag hinka i mig vatten, ta en dusch, springa till tvättstugan, jobba med uppgiften och käka lunch!

Häääääääääääjdå!



Bjuder på en glad bild eftersom jag känner mig pigg och glad nu (däremot inte lika fräsch som på bilden ;)
Jag håller på och samlar ihop bilder som jag ska framkalla, är inne på studenten nu och lånade den här bilden som Bea tog på studentdagen. Även om min mun är knasig så gillar jag den massor :D

Skolarbeten!

2011-02-09

Hej igen :p
Måste vänta på att mobilen laddar upp sig lite till så att jag kan ha något att lyssna på när jag beger mig iväg.
Så då tänkte jag visa lite vad jag gjort i skolan!

Vi hade en uppgift att göra ett mönster till en tapet. Vi fick vet hur man lägger upp mönstret för att kunna upprepa det på ett snyggt sätt, vilket var en väldigt nyttig kunskap tycket jag. Blir sugen på att göra mönster av allt nu!



Vi skulle välja att göra ett mönster av något lite "oväntat", alltså inga blommor eller sånt som vanligtvis finns på tapeter. Sen skulle vi föreställa oss på vilken vägg vår tapet skulle passa in. Jag gjorde denna med glödlampor och tänkte att det skulle kunna finnas i en lampaffär, typ ;)

Sen så har jag en till skapelse att visa upp som gjordes igår. Då hade vi lektion i helklass och fick en uppgift att göra klar på två timmar. Uppgiften var att göra en banner/en bild som kan finnas på toppen av en hemsida. Den skulle symbolisera och inspirera till någon stilepok samt att vi skulle använda oss av ett passande typsnitt och skriva "...stilen... i Sverige". Kubism, barrock, popart, futurism, minimalism är exempel på vad folk gjorde. Jag valde att göra rokoko och mitt resultat blev såhär



Jag var inte alls nöjd när jag jobbade med den eller när den redovisades. Men nu när jag laddar upp den här så tycker jag nog att den faktiskt blev helt okej :p

Nästa uppgift vi har fått är att göra ett skivomslag till en 50-tals Jazzskiva. Det blir en spännande utmaning!

Ännu en fin dag!

2011-02-09

God morgon!
Solen börjar kika fram runt husknuten och himmlen är så blå som den kan bli, underbart.
Jag har ingen lektion idag så jag ska ta mig en tur bort till Ica Maxi för att uträtta lite ärenden, som det så fin heter. Jag tänker ta en promenad dit bort och funderar på att gå ner till älven och ta gångvägen där som går ända till Strömpilen och Ica Maxi. Tror det kan bli hur härligt som helst.
Igår när jag tog min promenad gick jag också ner till älven, men då gick jag bara en liten bit och sen traskade jag hemåt igen. Såhär mysigt såg det ut då i alla fall


Ha en fin dag ni du med!

Sol sol soool!

2011-02-08

Åh, vilket fruktansvärt vackert väder det är här i Umeå idag!







Titta vilka fina snökristaller vi har på fönstret :D

Jag kom hem från skolan för ett tag sen, det va en helt underbar liten promenad. Nu känner jag hur det kryper i benen som vill ut och rastas igen, men äta bör man annars dör man. Så nu sitter jag här och slevar i mig spaghetti och ett mästerverk till köttfärssås som Henke gjorde igår. Sjukt gott!
Men så fort magen är mätt och glad igen måste jag ut på en fin promenad i solskenet och titta på alla fina frostiga träd, myyys.


Skidor och trassel

2011-02-04

God afton gott folk!

Jag och Hänk är nyss hemkomna från staden. Det började krypa i benen på oss och vi visste inte vad vi skulle ägna kvällen åt så vi åkte på bio och hamnade på premiären av den nya Disneyfilmen Trassel. Den va riktigt bra! En klassisk disney med humor, unika karaktärer och sång. SE DEN!


Imorgon förväntar jag mig att vakna upp med träningsvärk eftersom jag har spenderat lite mer än 1 timme i skidspåret idag. Första gången på 2-3 år. Det va faktiskt roligare än vad jag minns, så det är mycket möjligt att jag beger mig ut på en tur igen imon kort ;)
Imorgon ska vi dessutom inviga tvättstugan och hitta alla finesser på maskinerna därinne. En tripp till staden vankas också. Plus att jag försöker dra ihop något festaktigt med folket i min klass, hoppas att några nappar. Vore ju skoj att lära känna varandra lite mer nu när vi inte är så mycket i skolan :)

Hoppas ni har en bra helg!


Tårsdäg

2011-02-03

Hej hopp, nu är det torsdag och jag vet inte riktigt hur den här dagen känns. Hade stora planer på att börja dagen med en premiärtur på längdskidor eftersom det såg så härligt ut häromdagen när jag tog en joggingrunda vid skidspåret. MEN, när jag klev upp så är det grått och trist utanför fönstrer och det snöar. Kändes inte lockande längre, fastän jag vill. Ska se om det kanske lugnar ner sig därute om ett tag.

Under tiden ska jag lyssna på P3 och dra igång med lite skolarbete. Nu har vi uppgiften att göra en tapet, kul kul kul! :D

Jag diskade nyss undan ett litet berg från diskbänken och kände för att visa er som inte vet hur det ser ut här. Idag är det den så kallade "samvaron" som är mest städad, så här får ni en rundtur av den delen i lägenheten:


Här har vi en översikt, sofforna vart mycket bättre än vi hade förväntat oss. I annonsen på blocket såg dom ganska skabbiga och fula ut så vi tänkta bara köpa dom för att ha något tills vidare. Men nu när dom är på plats känns det som att dom kommer få stanna kvar ett tag. Riktigt sköna att ligga och slappa i och bra att ha plats för många utan att sofforna kräver mycket utrymme. Båda två för 500 spänn känns som hittat!


Tv-bänken, som tidigare agerade hallmöbel hemma i vågbro, fungerar helt perfekt. Att min stereo fick plats helt perfekt i hyllan var perfekt! Blomman som ni ser på pallen är ett fynd från soprummet kan jag berätta. När mamma och jag var dit för att kasta skräp så såg hon den i sticka upp ur en soptunna. Det var ju inget fel på den och krukan var hel, så vi tog in den, duschade av den och tadaa, se så fin den är :D gratis är gott! ;)



Hörnfönstren med mina älskade lotuslyktor och fina krukväxter som vi fick i inflyttningspresent igår!
på den andra bilden ser ni också universums skönaste pläd som jag fick i julklapp. Det går knappt att förklara hur mjuk och len den är, det är som att ligga under ett moln!
Jag vet inte om det syns så bra hur vädret är utanför fönstret men det snöar för fullt i alla fall. Men nu ska jag komma igång med tapettillverkningen så får ni se mer av lägenheten en annan gång när jag har städat lite bättre där ;)

Piffigt

2011-02-02
Haha, se så lätt det va att prova på en ny bloggdesign!
Eller okej, jag gjorde några misslyckade försök utan att riktigt ha koll på vad jag gjorde. Men nu ser det ut att funka i alla fall. Tacka gudarna för pedagogiska människor som gör det enkelt för oss andra. Kopiera och Klistra in är finfina uppfinningar ;)

Kan lämna en lägesrapport medan jag ändå är i farten:
Dagen spenderades alltså med Katarina och Lars som kom på besök. Vi fick fina inflyttningspresenter, kan visa några sen någon gång. Vi åkte till Ica Maxi och fick ännu mer att fylla kyl och frys med. Sen tog vi en tur till stan och käkade innan dom for söderut igen. Kvällen har varit slappare än slappast. Vi har lullat runt i lägenheten och växlat mellan Tv och dator. Samlade på mig lite vuxenpoäng genom att kolla på hela Tv4 nyheternas kvällssändning och sen har jag skypat med folket på nya vägen "hemma" i Vågbro ;)

Just nu sitter jag här vid köksbordet medan Henke sitter i soffan och strider med en hemtenta som han fick idag. Gäspningarna smyger sig tätare så det vankas nog läggning snart!

Har förresten bestämt mig att jag ska klippa mig innan inflyttningsfesten! Ska ringa och boka tid imorgon :D



Nattinatt!


Animationen!

2011-02-02


Hahahah!, nu fick jag till det!
Jag inspirerades av fågeln som jävlas med Kalle Anka på julafton när jag skulel göra den. Det är en del saker som skulle kunna filas till, men jag är ändå nöjd med tanke på att det är min allra första animering i photoshop!
Vad tycker ni? ;)

Förövrigt kan jag berätta att jag just nu sitter och väntar på att få besök av Henriks mamma och bror. Jag antar att dom kommer ringa inom kort och behöva vägbeskrivning. Henke är i skolan några timmar till, så jag ska agera värdinna sålänge ;)

Ida hjärta grafisk form

2011-02-02

Har jag sagt att jag gillar kursen jag går?
Just nu när vi har photoshop-veckor har vi ett galet schema med tanke på att det är en 100%-kurs. Vi träffas måndag, onsdag och fredag i halvklass cirka 1-2 timmar. Redovisar vad vi gjort och får ny uppgift till nästa träff. Det är alltså max 6 timmar i skolan/vecka! Inte klagar man på det ;)
Dock gäller det att ha självdiciplin och jobba hemma så att uppgifterna blir gjorda, men det är skönt att kunna känna sig fri ändå och hitta inspiration lite här och där.
Idag hade min grupp träff 8:30, vi redovisade vår senaste uppgift som var att göra en animation av självporträtt. Tiden måste ha gått ovanligt sakta eftersom vi var klar med alla redovisningar och genomgången av den nya uppgifter redan en timme därefter. Så 9:30 var jag påväg hem till lägenheten igen :P

Sitter och försöker ladda upp min animation nu, men jag får det inte att fungera som jag vill. Ska försöka googla på hur man gör så får ni ser den när det funkar ;)

Här kan ni få se vad jag gjorde för uppgift innan animationen. Vi skulle illustrera en mediaspelare men något annorlunda material. Spelaren skulle kunna spela olika musikgenrer som också skulle vara illustrerade så man visste vad man lyssnade på. Vi skulle alltså bara illustrera och bygga upp olika bilder. Det är inget tekniskt inblandat så man trycka på knapparna och så, utan bara bilder som sagt.

Jag valde att göra min mediaspelare i form av en tallrik:



Såhär ser den ut när den är avstängd



När du väljer att lyssna på rock



När du känner för att peppa dig själv med Dancemusik



En liten nostalgitripp till afro-disco



Sen kanske du hellre vill vara lite kulturell med opera


Vad tror ni om den idén? ;)


Nu har vi landat

2011-02-01

Det har varit full fart i helgen med flyttning av möbler och kartonger hit och dit, men nu har vi allt på plats och trivs nästan alldeles för bra. Sängarna är sköna och vi sover helt underbart. Det är sån vardagslyx att kunna laga mat i ett eget kök, men ens egna grejer nära tillhands hela tiden. Jag skulle kunna nämna oändligt med fördelar om hur det är att bo i den här lägenheten!

Idag har jag självstudiedag igen, så de senaste timmarna har jag suttit vid köksbordet och pysslat i photoshop och lyssnat på Christer i P3. Mannen i mitt liv kom nyss hem och bänkade sig framför sitt Xbox men vi ska väl snart dra igång med middag. Det vankas fisk och potatis idag :D

Som ni märker är allt bra, livet rullar på helt fantastiskt!

(kommer självklart mer bilder sen så ni som läser min blogg får se hur vi har det! )

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!