Ääääääännu mer julmys!

2011-12-18

Det snöar äntligen igen och vi sitter inne framför musikhjälpen. Jobbar på att äta upp allt julgott innan det är dags att fara söderut till veckan och fira jul på riktigt!

Dom passerade i skrivande stund 13 000 000 kr i insamlingen! Känns gott i hjärtat att man har bidragit med en del av den summan!


Snön försvinner med inte känslan

2011-12-15

Från att ha snöat flera dagar i rad har det nu regnat några dagar, så snart har vi gröna gräsmattor igen. Men men, vad ska man göra? Jag har fortfarande julmys-feeling!

Igår var jag och han och kollade på stand-up-show med Magnus Betnér. Roligt med lite extra humor sådär på onsdagskvällen. För ska jag berätta något om hur vi har det i vårt samboliv kan jag erkänna att jag har roligt och skrattar lite eller enormt mycket varje dag. Det är något jag gillar extra mycket med mannen jag har vid min sida. Han vet jämt hur man lockar fram ett skratt så att allt annat som är drygt försvinner för några sekunder :D

Förutom det så kan ni få en update om hur vardagen ser ut hos oss den här veckan. Det är ju Musikhjälpen i P3 dygnet runt hela veckan och jag är besatt. Dom sänder i radio och på SVTplay, så datorn är kopplad i tvn hela tiden här hemma. Har inte kollat på någon vanlig TV eller lyssnat på musik sen i söndags (förutom julkalendern). Musikhjälpen är så bra bra BRA!


Luciamys

2011-12-13

Morgonmyser under täcket i soffan igen. Först med julkalendern och nu Luciasändningen som sällskap. Sååååå juligt :D

Ute har det snöat flera dagar fram tills igår då det började regna. Och det regnar fortfarande. Lär vara glashalt ute! Ska börja äta frukost och fixa mig nu så jag kan ta god tid på mig att traska till skolan ;)


Tack Mona!

2011-12-11

Bästa avslutningen man kan ha på helgen?

Monas OSTKAKA! Med glass och varm sylt


Fint fräscht fest!

2011-12-10
Härlig helg, eller hur? Började gårdagen med att redovisa vårat grupparbete, vilket vi kände oss grymt nöjda med efteråt.
Kvällen innan hade jag lämnat in alla uppgifter, så strax efter klockan tolv efter redovisningen kunde jag känna lugnet av att ha hela Design och utvärderingskursen överstökad.
Resten av dagen spenderade jag på stan och strömpilen med att bara strosa runt och småshoppa sånt som jag var värd. Det blev inte så mycket, men att bara känna lugnet av att inte ha något som måste göras, himmelskt!
Det snöar för fullt dessutom!
.
Och idag har jag haft en slö men effektiv morgon. Började som vanligt med att ta med mig täcket till soffan och kolla på julkalendern.
.
Efter det frulle och sen har jag piffat och pysslat i lägenheten så den ser lite mer inbjudande ut. Ikväll kommer vi nämligen husera TVÅ fester!
Först ska Henke ha förfest innan dom ska på sittning. Sen när dom dragit vid 19-tiden kommer ett gäng från min klass rulla in. Är så taggad!
.
Men nu! packa träningsväskan och bege sig till Iksu ett tag. Först svettas på ett pass, efter det några längder i bassängen och sen tänker jag sätta mig i bastun ett tag. aaaaah, allt känns så bra nu :D

Stelheten inom mig

2011-12-07

Idag har jag och min grupp varit grymt effektiva med vårt grupparbete. Det var dessutom rätt så roligt att sitta där i skolan X antal timmar.

Dagens bästa är nog ändå att jag och Ida lyckades boka de sista platserna på kvällens Aqua Zumba-pass. Alltså Zumba i en bassäng, hur kul låter inte det? :D

Dagens sämsta är dock att jag lyckades utrusta mig med nackspärr några timmar efter vi bokat passet. Den är fortfarande ganska mild, och jag vill så gärna prova det här passet, så jag märker väl efteråt hur smart beslut det är att dansa runt i vattnet med den här nacken.

Dags att packa badväskan och ge sig ut i snövädret!

Förresten, en till dagens bästa är att jag ska skypa med Sofie och Lisa när jag kommer hem igen! :D




Morgonpigg = Kvällsfika

2011-12-06

Jag och Henke tvingade oss att vara morgonpigga och svettades på IKSU imorse. Härligt start på dagen såhär efteråt när ätit frukost och lägger sig i soffan en stund ;)

Har ju varit så otroligt julig den senaste veckan så ikväll är det dags att mumsa lite julfika igen. Hade först tänkt att bara göra lussebullar, men så fick jag ett gäng pepparkaksformar i brevlådan. Snälla söta mamma skickade iväg några från sitt förråd av formar, så då kunde vi ju inte låta bli att baka några plåtar pepparkakor här om dagen ;)

Tack mamma! Nu kan inte du och pappa frestas med pepparkakor och mjölk på Skype längre! ;)


Ä N T L I G E N

2011-12-05

Snö!

Hoppas att den stannar kvar till imorgon, för idag är jag fast inomhus med plugg plugg plugg. Sista veckan på kursen från helvetet!


Inte ens Caesar...

2011-12-04

Igår sprätte jag två av tre juleciderflaskor. Den första var Briska med smak av Äpple och Kanel. Det var som att dricka flytande kanel med alkohol. Nej fy, den va ingen höjdare!

Den andra var Rekorderlig som också hade Äpple- och Kanelsmak. Där var det lite tvärtom, smakade vanlig äppelcider med eftersmak av något som liknade kanel. Så den va inget att behöva lägga pengar på igen. Det tyckte inte min förfestkompis Caesar heller ;)

Kvällen var för övrigt skoj. Var kul att festa med Josefin igen! Sist va i våras när vi gick Grafisk Form. Det va menat att vi skulle ha en reunion med den klassen igår, men det blev bara vi två som kunde :p


Lördagspepp framför fredagstv

2011-12-02

Framför tvn igen, den här gången framför Idol med ett glas överblivet vin från några helgen sen.

På tal om alkohol! Idag var jag och han på systemet och fyllde på förrådet lite. Hittade några spännande julcider som ska provsmakas imorgon då det vankas fest. Hojtar till ifall de lever upp till mina förväntningar. Kom hem med en Flaska glögg med chokladsmak också, utvärdering kommer på den också ;)

På tal om fest! Va ju på min femte maskerad, det senaste halvåret, för ett tag sen. Det var Kändistema och jag klutade ut en ComHem-Judit-Outfit. Blev förvånad över att jag lyckades så pass bra med håret, vad tycks?

Ger er en bild på gänget som jag snodde från Facebook. Ser ni villa alla klätt ut sig till? ;)


Tjuvjul

2011-12-02

Nu ligger jag här i soffan igen. julkalendern levererar, den har potential att bli riktigt bra tycker jag :D

Såg nyss på nyheterna att bocken i Gävle redan blivit bränd. Ja, då är det väl jul igen?

9:00-10:00 vankas ett seminarium sen är de HELG!


Fönsterlukt

2011-12-01

Härom dagen piffade jag lägenheten med lite julpyssel och nu luktar det jul varje gång man kommer hem,
Underbart! :D


Morgonhurt

2011-12-01

Imorse klev jag upp 07:14 för att förflytta till soffan, mysa ner mig med täcket och kika på julkalendern 07:15. Var så längesen jag följde julkalendern så i år har jag bestämt mig för att göra det!

Känns som en mer motiverande anledning till att kliva upp på morgonen också. Som extra plus i kanten får jag mer tid till att fixa go-frulle! Idag "lyxade" jag till det med att koka ägg och skala en apelsin ;) höhö

Idag verkar det vara kallt ute så jag håller tummarna för snö :D
Hoppas ni får en fin dag i resten av landet!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!