Uppryckning

2011-10-28

Nu känns livet lite bättre ;)
Åkte till London och lärde mig dricka öl så jag kunde följa med pojkarna på EPP (Efter plugg pub) en annars meningslös fredag som denna!


Hjärnstopp

2011-10-28

Tänka sig att en härlig fredag kan bli så jobbig och förskräcklig på grund av en föreläsare som är sämst!

Åååååååh, blir så less

Byta plats med mig?


Skolhäng

2011-10-26

Tillbaka till Sverige och ett kyligt Norrland. Har haft en fantastisk helg! Visar bilder senare :D
Sitter i skolan nu och väntar på Ellica och Ida eftersom vi ska jobba lite på ett grupparbete. Jag har tagit plats inne i klassrummet som vi brukar ha våra föreläsningar i. Det är ingen lektion här idag så vi tänkte sitta här inne. Tog några bilder så ni får se hur jäsning jag har det just nu. Sitter i en av dom fräna fotöljerna och värmer upp med lite spotify nu innan de andra ramlar in alldeles strax ;)


Feber

2011-10-20

Ja, RESFEBER alltså. Ska försöka varva ner och sova några timmar nu. Vi ska hinna ta oss till sjukhuset 05:55 imorgon där flygbussen går ifrån. Sen är det en tur i luften till Arlanda. Då får vi krama om alla andra innan vi flyger vidare till LONDON :D

Frän bild jag lyckades få till va? Haha, älskar att fula till det med effekter i bildredigerings-appar ;)


Dåså

2011-10-20

Dags att dra på sig värstinglurarna och ha online-seminarium en timme framöver. Spännande....


Grädda

2011-10-17

Jomen det luktar ju faktiskt helt underbart i lägenheten nu, någon som inte tror mig? ;)


Mysfaktor

2011-10-16

Ikväll har jag och Henrik varit duktiga som följde med Alex och Matilda på ett pass Punch-out!
Det är ett pass när man är två och två och boxar på varandra. Så nu när vi har fått bli förbannade på varandra i 55 minuter kommer det vara lyckliga gatan framöver ;)
Nu ligger vi i sofforna och jäser med godis och tända ljus. Jag har äntligen köpt långa ljus till mina ljusstakar som jag samlade på mig i sommar. Ska visa bättre bild på dom senare!


Snabbgenomgång

2011-10-16

Helgen flyger förbi och vi har Lars här på besök sen i fredags. Igår hade vi planer på att åka ut i skogen och leta svamp. Men vi åkte förbi massa "jakt pågår"-skyltar, så vi struntade faktiskt i att traska runt i skogen då ;)

Vi ägnade kvällen åt att sitta på Allstar med Alex och Matilda för att kolla på hockey, äta massa gott och dricka lite drinkar. Trots Timråförlust, en förskräckligt trevlig kväll!

Nu är vi ute på strömpilen och ska fylla på skafferiet inne på Ica Maxi (hoppas att dom bjuder på provsmakning, hihihi)


Glasstips!

2011-10-12

Ikväll har jag och han lyxat till det med lite glass. Det här är vår nya favorit som jag gärna rekommenderar till er andra!

För övrigt rullar livet på, det börjar bli kallt ute så det är inte långt kvar tills man behöver skrapa sadeln innan man rullar till skolan ;)


Måndagmorgon....

2011-10-10
...behöver jag säga mer?
Skjut mig va trött jag är idag. Inte nog med det så har jag ägnat dagens första timmar på en föreläsning om hur en dator är uppbyggd och fungerar. Inte det mest uppiggande ämnet.
Men men, nu är jag hemma och ska få äta rester från igår. Kommer garanterat vakna till eftersom det är ugnspannkaka! Åh, det är ju som kärlek med sylt på. Så fruktansvärt gott :D
.
Senare idag vid 15:00 ska jag iväg på en hälsoundersökning för ett forskningsprojekt. Jajamensan, jag har fått erbjudande om att vara "försökskanin" där dom kommer att kolla upp min hälsa och massa olika värden under en längre tid. Det är inte så att jag ska knapra olika tabletter för att se symptom, utan endast hälsokollar för att få fram statistik om det svenska folket...om jag fattat rätt. Vi får väl se hur det går ;)
.
Har förövrigt drömt nu i två nätter om familjen och speciellt dessa två hårbollarna. Dom är ju bebisarna i vår familj eftersom inget förökat sig på annat sätt ännu ;)
Längtar efter att få träffa lille Ralf som är det nyaste fyrbenta tillskottet i familjen Blad/Mörlin :D

Nu kör vi!

2011-10-07
.
Skål på er mina kära vänner (och fiender?) Ikväll öppnar jag mina dörrar och är värd för SVPs första klassfest. Räknar med en höjdarafton!

Paj / Bulle ?

2011-10-04

Jag är så hungrig nu!
Vet inte om jag klarar av att vänta på kycklingpajen som står i ugnen eller om jag ska nalla lite från en av kanelbullarna jag köpte idag. Dessutom är Henke i skolan fortfarande och pluggar inför deras tenta på fredag. Så jag har ingen som säger åt mig att vänta tills maten är klar ;)

Vi får väl se hur det slutar!


Fint

2011-10-03
Jag skulle kunna skriva en massa om vad gjort sen sist. Men jag vill hellre visa hur fint vi har haft det idag. Hur underbart var det inte att vakna till det här imorse? Fin himmel, fina blommor, lång sovmorgon

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!