Livet

2012-05-28
Ehm..jo hej!
Lyckades visst förtränga att jag har en blogg i sisådär två veckor. Men nu är jag på banan igen. Har haft en fruktansvärt härlig helg här i Umeå. Brännbollsyran höll hela stan sysselsatt i två dagar med solsken i överflöd. Jag vet inte hur jag ska beskriva allt utan att det blir en hel bok. Men om vi säger så att det räckte gott och väl med två dagar för att jag skulle bli nöjdare än nöjdast.
-
Nu ska jag kasta i mig lite lunch och sedan ta en tur på hojjen bort till Ersboda för att hämta våra nummerlappar till Blodomloppet imogron! Ska bli spännande att se om benen hänger med i det tempo jag vill efter helgens bravader. Återkommer med resultatet efter de 5 kilometer som ska akvlaras ;)

Min dag i bilder

2012-05-14
Det första jag möttes av i köket imorse var alla dessa kanelbullar som jag bakade igår. Nu ligger dom i frysen och jag ligger på plus hos min kanelbullsgalna sambo.
-
Fortsatte dagen med en standardfrukost.
Havregrynsgröt med äppelmos och mjölk och en macka med groddar och skinka!
-
Det har regnat och blåst hela dagen. Så jag har stannat inomhus och varit produktiv. Har i alla fall fått mer gjort än den stackars flugan som jag upptäckte i fönstrer :P
-
Sen var det dags för lunch...
Ni kan ju lära av mina misstag. Micra inte korvstroganoff i en liten plastburk. Speciellt inte samtidigt som du börjar vika tvätt. Som tur var kikade Henke in i micron innan det blev någon större katastrof än såhär.

För det är jag värd

2012-05-10

Att ligga i soffan under filten och roa mig med diverse slappande i form av TV-tittande, spela spel på mobilen, kika runt på datorn, bli serverad en kopp kaffe och smaska på en macka. Det gör jag med gott samvete, eftersom jag inte har något skolarbete att göra och jag gör det även med trötta ben eftersom jag spurtade runt 10.04 km tidigare idag. På en tid som var flera minuter under förväntan dessutom!
Tog för övrigt ut svängarna på rundan och trippade över bron till Teg och tillbaka. Har aldrig vart där på andra sidan älven förut, så nu kan jag stoltsera med att jag minnsan har varit där i sisådär 30 sekunder ;p

Förstår att ni älskar sådana här inlägg där jag bara strör beröm och skryt över mig själv ;) höhöhö


Upp och hoppa!

2012-05-10
Klockan ringde kl 07:00 imorse för att pallra sig ner i tvättstugan. Är ändå inte helt död just nu, utan funderar på att dra igång dagen på riktigt med frukost och göra något mer duktigt. Henke däremot kröp ner under täcket igen när vi kom in i lägenheten igen :P
Har inget annat planerat förrän kl 12:00 då vi ska ha ett kris-möte inför Återsparken som går av stapeln imorgon! Ja, jag är alltså med och anordnar återsparken 2012 som är en mini-nollning fast på omvänt vis. Det är vi som var nollor i höstas som anordnar aktiviteter och festligheter för de som var faddrar åt oss. Så det blir en två-dagars fest med bland annat 5-kamp, picknick, brännbollsturnering, fest på lokal och krogbesök. Nu behöver vi ett krismöte eftersom (peppar peppar ta i trä) vädret inte verkar underlätta våra planer.
Håll alla tummar och tår!

Pluggar...

2012-05-07

 

-
-
-
-
-
-
...men det går inte så effektivt som ni kanske förstår nu

Fint och oplanerat

2012-05-04
Fina minnen från 2009 som jag hittade i en mapp. Sol, värme, utsikt och fint sällskap :D
Se där, då var det fredag igen och här sitter jag i soffan och bara gör det jag känner för (just nu absolut ingenting). Henkeboy flydde från staden vid lunch och blir nere i Timrå resten av helgen. Så jag är alltså helt solo i helgen och har inga planer eller några måsten, vilket känns väldigt skönt. Funderar på om jag ska ta en runda på stan imorgon, eller gå på IKSU eller ta en långpromenad eller rensa garderoben eller baka massa gott eller göra allt det där eller göra något helt annat om jag känner för det! Hur bra låter inte det? Helt fantastiskt enligt mig :D
.
Hoppas att ni andra har en fin helg utan allt för många måsten utan gör precis det ni känner för!

Måndagsonsdag efter trippellördag

2012-05-02
Visst har väl den senaste veckan varit hattifnattig med helgdagar hit och dit, men alldeles, alldeles underbaaar?
Så var det för mig i alla fall!
  • Fredag: Tripp till Skellefteå för att ha ett möte med ett företag som har med vårt projektarbete att göra. Sedan middag & bio-dejt med sambon.
  • Lördag nr1: Cykeltur till staden och inflyttningsfest.
  • Lördag nr2 (söndag): Cykeltur till strömpilen glass i solen med sambo.
  • Lördag nr3 (måndag): Gym, fika i solen med sambo. Titta på majkase och köpa godisremmar med Ellica.
  • Söndag (tisdag): Brödbak och löprunda + BodyBalance-pass.
  • Måndag (onsdag): Heldag i skolan med grupparbete och möten
Och sen är det två dagar tills det plötsligt är lördag igen!?
Nu: Skriva på grupparbete så fingrarna glöder!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!