Två soffor, en Ida

2011-11-17
Två inlägg på två dagar!
Idag flydde min sambo från staden vid lunch. Så nu är jag solo fram tills imorgonkväll då jag möter upp min herre nere i Timrå. Det vankas alltså en helg i hans hemtrakter vilket känns roligt. Vi åker ner för att vi ska gå på "Kändisfest" på lördag. Det är Henkes kompis flickvän som har bjudit in till storfest tillsammans med sina syskon. Det känns kul att det kommer bli mycket blandade åldrar och många nya människor. Sen så är det ju det bästa av allt att det är maskerad, med temat kändisar, så det känns som att det kommer bli en underhållande afton ;)
.
Här är min peppbild och inspiration inför utklädningen

Hej!

2011-11-16
Det hände inte mycket här, men hur kul kan inlägg bli när man gör det för att man känner att man måste istället för när man har lust?
Nu är jag inne i en helvetesvecka. Den här kursen skulle nog kunna vara roligare, men så blir det när man har lärare som inte tänker steget längre. Men men, jag tänker inte spy ut mina irritationer här och nu (det kan jag göra i skolan med dom andra i klassen som känner likadant).
Precis just nu för tillfället har jag däremot fått en underlig känsla i magen. En känsla av att uppgiften som jag skriver på faktiskt kommer bli klar i tid. Kanske till och med en dag i förväg. Känslan av stress och ångest har liksom begravts bland små hoppfulla och glada fjärilar som flyger runt.
Lika bra att hälla upp en kopp kaffe till och fortsätta skriva medan jag har hoppet vid liv! ;)
Här får ni ett vykort från London. Fattar fortfarande inte hur vi lyckades pricka in en helg i oktober med sommarvärme. Lovely

Spurt!

2011-11-04

Frukost och slutspurtsplugg pågår. Klockan 9:00 smäller det och fyra timmar senare ska tentan vara inlämnad. Vi får väl se hur det går, bära eller brista?

Direkt efter tentan hoppar jag in i Ellicas bil och vi börjar rulla söderut för en långhelg i Söderhamn! Längtar längtar längtar!

Nej nu ska jag läsa igenom en gång till och hoppas att något mer fastar i hjärnkontoret.

Det ä fredag hörrni!!!


Natta

2011-11-03

Som vanligt när det är läggdags hos Persson/Blad brukar Persson somna snabbt och Blad fastna vid att fippla på telefonen. Så även den här aftonen. Blundar en stund men känner mig inte så trött, som jag nog egentligen är, så då kan det hjälpa att slö-läsa på Facebook eller något annat mer energikrävande :p
Nu tänkte jag vara klipsk och trötta ut mina ögon samtidigt som ni kan få en uppdatering om mitt liv!
Det är inte mer spännande än att dagarna består av tentaplugg. På fredag får det bära eller brista. Känner verkligen inte att jag har koll på allt vi ska kunna, vilket äckligt mycket. Men vi håller gnistan tänd med vad faddrarna intalade under nollningen
"går det dåligt, gör om och gör rätt"

Tänkte att jag skulle pynta inlägget med en bild och började bläddra, kom på att jag inte visat något från London än.
Skäms på mig!... jag skyller på tentapluggandet. Hade dock mest bilder på mat och dryck tagna med telefonen. Så ni får se ett exemplar av vår Irish Coffee som vi massproducerade i hotellrummet några kvällar. Vad sägs om att återigen blöta strupen med en sån här i helgen, Mamma? ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!