Fina stunder hemma i bästa huset på planeten

2012-01-27

om 80 min

2012-01-26
...sitter jag och min karl på bussen söderut!
Det vankas 30-årsfest för min kusin Maria och det går absolut inte att missa. Speciellt inte när det är systrarna Blad som blivit utsedda till aftonens lekledare. Så på lördag åker klackarna på kan jag lova!
.
Värmde upp inför lördagen redan i tisdags då jag blev "lurad" att följa med på premiäröppning av en klubb på Ålidhem. Satt hemma i mjukisar och käkade gröt vid åtta och planerade kvällen med hjälp av tv-tablån. Men så plötsligt plingade det till på facebook-chatten och en timme senare satt jag hemma hos Mairon och Erik och pimplade öl. Vart en väldigt spontan och rolig kväll! :D
.
Vad mer har hänt?
.
JO! Jag har ju varit hos frisören. Det kapades en del vilket var väääääldigt skönt. Men jag bjuder på en bild en annan dag när jag har piffat till det lite bättre än vad det är nu.
.
Haha, nu blev det ett väldigt spretigt inlägg, men aja ni överlever nog ;)
.
På lördag är det dags igen!

Humor

2012-01-25
Hur roar sig en Ida och en Henrik på en onsdagseftermiddag?
Genom att sitta i varsin soffa, med varsin dator och tar roliga bilder med ansiktsförvrängningar (kan man kalla det så?) Haha, sjukt kul i alla fall. Jag har nyss gråtit en skvätt. Bland annat på grund av dessa bilder.
.

Dumsmart

2012-01-24

Kände mig fruktansvärt dumförklarad i början av dagens lektion.
Men nu när jag har redigerat, kompilerat och exekverat ett eget program känns det aningen bättre. Be mig dock inte att göra det igen. Tack.

Som flugfiske

2012-01-23
Idag har den nya terminen dragit igång med ny kurs, Informatik B, och första momentet Grundkurs i programmering. Nej, det låter inte alls kul. Det tycker inte jag heller. Men på kursintroduktionen idag fick vi lära oss att programmering faktiskt ÄR kul. Det kräver bara att man har tålamod, ungefär som i flugfiske. Haha, ja det va faktiskt så dom jämförde det. Vi får väl se hur det här går. Första riktiga lektionen imorgon. Jag SKA håller er uppdaterade! ;)
.
För övrigt blev jag och Henke bjudna på middag hos Alex och Matilda igår. Blev väldigt mätta och fick mysa en massa med kissekatten deras. Den som vi var kattvakt åt i höstas. Då hette den Lisen och va en flicka, men nu har det upptäckts Lisen är en pojk. Så nu heter den mysiga lilla hårbollen Jason istället :P
Lisen JASON

oops...så gott

2012-01-22
Förlåt mamma och förlåt Jenny, nu har ni klagat tillräckligt över att jag legat på latsidan när det gäller den här bloggen.
.
Men men, tänker inte klura ut en massa ursäkter utan ser istället till att börjar uppdatera er om vad som händer från och med nu. Jag kan starta med att berätta om gårdagen som bestod av sovmorgon efter en fredagskväll med några klasskompisar och alkoholintag. Sen tog jag och min pojk en långpromenad till Ersboda innan vi kom hem och gjorde vår nya paradrätt. Heeeeeelt amazing enligt vår smak.
.
.
Baconinlindad kycklingfilé som stoppas in i ugnen på en bädd av matlagningsgrädde som är uppkokad med hackad spenat, trattkantareller, vitlök och andra kryddor. Sen toppas kycklingen med lite fetaost (kan rekomendera den som gillar fetaost och vill spara lite pengar att köpa Ica Basics fetaost. Den är nästan overkligt krämig. Helt fantastiskt prisvärd). Sen serveras allt gott med tagliatelle, sallad och vitlöksbröd. Gudars så gott. Vi har ätit det två helger i rad nu. Till detta skrapade vi ihop ett varsit glas rött som var left-overs från kvällen innan ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!