Avslutningsskojj!

2011-05-30
Nu jävlar....SOMMARLOV!
Imorse lämnade vi in alla uppgifter på skolan och efter det drog vi ett gäng på Ica och köpte sallad och traskade vidare till en Volleyboll-plan och käkade i solen och spelade. Hur nice? :D
.
Senare gick jag, Ellica, Josefin och Linda till Strömpilen för att köpa lite gotta. Nu ikväll ska vi nämligen träffas igen och grilla och dricka vin, På en måndag! :D
.
Men sen blir det lugna pucka ett tag. Imorgon ska jag och Henke storstäda lägenheten så den är fin och fräsch när vi kommer tillbaka i höst.
.
Men nu måste jag dra. Ha det bäst :D
.
Underbart grillväder eller vad?

Blött utomhus och inombords

2011-05-27
Hej hopp!
7 timmar senare sitter jag här igen. Jag följde med laget ut och kollade på två matcher, men slapp hoppa in (puh!).
Det regnare och regnade och regnade och regnade o.s.v
Så vid 15:00 fick jag nog och traskade hemåt i mina blöta skor. Det va mycket folk och jag kan bara föreställa mig hur många fler det skulle vart och vilken underbar stämmning det måste vara om det hade varit fint väder.
Men men, dom spelade sina tre matcher, vann första och spexade bort dom andra. Nu vankas det visst fest här hemma igen om en timme. Dom sitter fyra killar i soffan nu och spelar tv-spel medan vi väntar på att få hemkörning av pizza.
Hungriga som djur är vi!
.
Time will tell hur kvällen slutar.
.
Peace out homies!
.
(tog med mig kameran men vågade inte ta fram den i regnet, men ni kan föreställa er ett grönområde med 360 utklädda och mer eller mindre berusade brännbollslag)

Skål!

2011-05-27
Ja ni, klockan är 10:49 och Henke sitter i soffan och har knäppt första ölen. Det är brännbollsyran här i Umeå idag och imorgon så det kommer från och med nu vara en non-stop-festande stad till och med söndag. Henke ska spela i ett lag med några klasskompisar. Dom har första matchen idag 13:00 så dom kommer hit på förfest nu närsomhelst.
Ojoj, hur ska detta sluta ;)
.
Dom hade lite träning igår och gjore tröjor som dom ska ha på sig. Jag var med igår och är nu utnämnd till ersättare ifall någon av tjejerna i deras lag inte kan spela. Men jag hoppas att dom kan det för jag har sån galen träningsvärk i armen och axeln efter allt kastande och slagande igår!
.
Dom säger att det ska bli pissväder med regn och blåst. Men vi håller alla tummar vi har för att det blir uppehåll!
.
Nu börjar det rulla in folk! Hörs hej ;)

Finito!

2011-05-26

.
Till vänster: Det halvfärdiga resultatet från igår
Till höger: SÅ JÄVLA KLART!

Pluggpausunderhållning

2011-05-24
Ja, alltså det är en ful dag i Umeå idag. Skulle egentligen spela volleyboll med några klassisar nu i skrivande stund, men det regna och blåser och är bara blääää utomhus. Så här sitter jag i soffan och försöker vara produktiv. Har faktiskt skrivit hälften av uppgiften jag håller på med (yey!). Men det tar sin lilla tid när motivationen inte är på topp.
.
Jag tog mig nyss en paus och roade mig med att utforska webcamfunktionerna. Kunde bland annat ha ett trist regnmoln över mig. Det var ju bra, då slipper jag gå ut och ta kort för att ni ska se hur jag skulle se ut om jag var utomhus just nu :P
.
De här fagra förvrängningarna lyckades jag också fånga på bild...haha jag är lättroad idag :D

test

2011-05-23
blablablablabla

buhu

2011-05-22
Jag försökte piffa upp här med en hemmagjord bild som header, men färgen blev helt knasig när jag la upp den...buhuu.
Nu får den vara ful för jag vet inte vad som gick fel.

Nu har jag något att berätta!

2011-05-20
Jag tog en sväng till Ica ikväll och hittade nya "vänner" på vägen...
.
.
Vet dock inte om dom gillade mig så mycket.
.
Förutom det trevliga inslaget idag har jag hunnit med ett SPINNINGPASS!, hur oväntat var inte det?
Det är nämligen så att Henkes klasskompis Lina leder ett 40 minuters pass uppe på IKSU, så hon smusslade in mig där (jag har ju inget IKSU.kort så jag får egentligen inte vara där, höhö busigt).
Så vi invigde helgen med svett och nu är Henke på nån klassgrej. Därför chillar jag i soffan, kollar på serier och kalasar med chokladpudding :D
.

Ointressant

2011-05-19
Just precis, mitt liv är ganska ointressant just nu. Dagarna består av mest av plugg. Eller jag är inte så effektiv så det blir mer plugg, paus, lunch, plugg, serier, paus, serier, plugg, middag....o.s.v. Det är därför jag inte har något skoj att berätta om :P
.
.
Men jag lever! :D

Meet All Glass! del 1

2011-05-13
Efter nästan 11 timmar i skolan kunde jag äntligen känna mig nöjd och pallra mig hemåt. Idag satte vi upp själva utställningen så det har varit massa spring hela dagen. Och fan vad jag hatar otacksamma, respektlösa och självgoda "konstnärer". Många svordomar har snurrst runt i huvudet och elaka blickar har utbytts, men till slut blev det bra och alla verkar nöjda. Skulle kunna skriva en hel bok om dagen, men jag bjuder på lite bilder istället.
.
Ett tom skåp med några pelare. Sen började det komma upp hyllor. Och sen massa glasföremål.
.
Till slut såg skåpet ut såhär med alla grejer
.
Försökte göra något slags panorama :p
.
Det blev ingen film på skynket, dom gjorde såhär istället
.
Det bästa dagen var att vi blev bjudna på en halvgod smörgåstårta OCH VIN!
Jag var så sjukt nervös att hålla på med allt glas plus att jag blev kvar själv i min grupp när det var dags att sätta upp hyllor och sedan ställa in allt i skåpet. Så vinet var precis vad jag behöve för att lugna ner mig ;)
Jag orkar inte lägga upp bilder på resten av utställningen ikväll. Nu ska jag fortsätta ligga i soffan med min godisskål och ett glas apelsinjuice. (är lite nöjd att Henke drog iväg på fest ikväll så jag slipper vara mer social idag)
.
Imorgon vankas klassfest! :D

En bulle senare

2011-05-11
Haha! Efter en uppmuntrande bulle försökte jag igen och nu funkar det att lägga upp bilder. Underbara magiska kanelbulle :D
.
Sammanfattningen av första kapitlet. Det syns lite dåligt eftersom det är vitt papper på vit bakgrund nu. Men det är två stående A4 sidor. Och som sagt är det inte klart än!
.
Samma sak här fast andra kapitlet.
.
Och här har vi tredje kapitlet som är lååångt ifrån klart, som ni ser!
.
Men visst har det potential att bli snyggt? ;)

DET GÅR SÅ JÄVLA BRA NU!

2011-05-11
Hejhejhejhej
I måndags kände jag att det var dags att jobba vidare med inlämningsuppgifterna som vi har fått i den här kursen och som ska var klara den 30 maj. Sen dess känns det som att jag har jobbat med dom dygnet runt och tycker att det är riktigt roligt! Hur underbar är inte känslan när man tycker det är roligt att plugga :D
Så nu har jag varit galet kreativ och effektiv i tre dagar och börjar snart bli klar med den lite tyngre uppgiften. Vi ska göra en sammanfattning av tre kapitel från boken vi har. Dom handlar om Färglära, Digital bild och Layout. Sen så ska vi sätta ihop texten med bilder och illustrarioner och göra en snygg layout. Tänkte att jag kunde visa lite hur min ser ut än så länge:
.
.
.
.
Ååååh, vafan det går fortfarande inte alla lägga upp bilder! Nu blev jag arg. Jävla blogg.se. Jag som ville visa ju!
.
Nu ska jag äta en bulle istället :)

rubrik

2011-05-10
Yo peeps!
Vad händer då?
Inte så mycket just nu. Sitter och suckar över bidragen i Eurovision. Det görs ju så många bra låtar varje år, varför lyckas så mycket bottenskrap hamna i den här tävlingen? Men men, dom bästa kommer väl väljas ut till den riktiga finalen får man hoppas :)
.
Idag har jag pratat med syster Sofie och planerat påhitt till sommaren. Vi saknade dock mellansyster Lisa som just nu är en utflugen del av vår syskonskara. Nu är det tre veckor som hon äventyrat borta i Irland!
Varje gång jag kommer att tänka på det blir jag mer och mer imponerad över att hon är där helt själv och lyckas hitta nya platser att besöka och se. Hon verkar ju ha det bra i alla fall. Så bra att hon glömt bort att hon fyller år på fredag :P
Hoppas att du pallrar dig hemåt innan jag kommer hem om tre veckor i alla fall, eller? ;)
.
Det verkar tydligen inte gå att ladda upp bilder av någon anledning. Så tyvärr får ni stå ut med ännu ett trist textinlägg. Men det är ju alltid något att läsa som sömnmedel ;)
.
Hej och go natta!

Mys

2011-05-09
Helgen var bara seg och mysig. Jag gjorde inget speciellt alls. Henke var på fest på fredagen. Så jag var sympatibakis med honom på lördagen. Vi tog oss en promenad men sen låg vi bara i soffan och kollade på film. Söndagen drogs igång med tvättning och sen en skogspromenad i solen och lyssna på fågelkvitter. Och vips så vart det måndag.
.
Idag har det nog varit varmaste dagen här i Umeå. Klockan är snart 22 och jag sitter här vid köksbordet och har balkongdörren öppen utan att det märks. Hela eftermiddagen har jag suttit ute på balkongen med datorn och pluggat, det känns bra att blanda nytta och nöje på det viset. Och för en timme sen satt vi ute på balkongen igen med en varsin isglass och tittade på solnedgången. Trivs jag? JA!
.
Nu sitter Henke och kollar på hockey och jag ska fortsätta pyssla med plugget. Skriver något roligare imorgon!
.
Hoppas att ni har det lika fint som jag har det :)

Helvete och himmel

2011-05-06
Litegranna som temat i Big Brother-huset den här veckan (himmel och helvete) har min dag varit. Det började med en lugn morgon med lite hemmafix tills jag blev rastlös och bestämde mig för dra ut och svettas lite. Nu när snön är borta brukar jag springa runt i skidspåren som ligger här i närheten. Det finns rundor på 1.9 km, 3.2 km, 3.7 km och det längsta är det så kallade SM-spåret på 10 km. Jag har ju klarat över 10 km förut, så jag tänkte att jag skulle prova SM-spåret idag. Det ska tilläggas att SM-spåret, till skillnad från de andra spåren är klassad som "svår terräng" medan de andra är "lätt terräng". Men hur farligt kan det vara tänkte jag, det får väl ta den tid det tar. Så jag körde på....10 km senare var mina ben närmare döden än någonsin innan. Jag har nog aldrig varit så långsam i uppförsbackar, man kunde ju lätt krypa ikapp mig, haha. "Svår terräng" var ingen överdrift.
.
Så här ser kartan över spåret ut:
.
Men jag gjorde det! Så nu ikväll är jag ensam hemma och jäser i soffan med godis och loka i vinglas medans Henke är på Hockeykväll med grabbarna.
.
Trevlig helg everybody :D

Sunnyside

2011-05-05
Idag efter skolan satt vi några styckna ute vid skolan och stekte. Äntligen! Men efter ett tag blev vi för hungriga så vi rullade hemåt. Så nu sitter jag här och väntar tills klockan blir två så jag kan sitta ute på balkongen ;)
.
Passade på att ta några kort när vi höll på i skolan idag:
.
.
Det blir så snyggt! Men vi är inte klara än. Så här är det meningen att det ska se ut:
.
Vi ska alltså ha en vit rand när det kommer sitta hyllor där glasföremålen ska stå. Vi måste bara hitta ett bra papper att göra randen av eftersom den idén vi hade inte vart så bra som vi hade tänkt. Men det blir nog bra till slut ;)
Utställningen invigs nästa fredag, så då får ni se hur allt blir!
(Glasutställningen heter Meet all glass om ni undrar varför vi har skrivit så)

tisdag fisdag

2011-05-03
Bläää, grått och kyligt ute idag. Hoppas att det spricker upp senare!
.
TADAAA!  Här är hittegodset från lördagsnatten. Det är en 1,5 meter lång klassisk IKEA-tvbänk. Den ser svart ut på bilden, men i verkligheten så är den mörkbrun och passar kalasbra med den tv-bänk vi redan har. Så det hade varit kanon om vi kunde använda den här som soffbord, men den är alldeles för låg och för lång. Men vi har ju fortfarande inga möbler ute på balkongen. Så nu har vi förvandlat tv-bänken till en vanlig sittbänk. Den får plats perfekt ute på balkongen så nu kan vi sitta/ligga och steka på den där. Vi har ju 6 soltimmar per dag på balkongen nu!
Vi har en gammal filt över den nu, men jag ska sy några dynor till den så blir den tiptop!
Vad tycks? ;)

Back in buissness

2011-05-03
(Jag skrev det här inlägget igår men det hade visst inte kommit upp, så läs och låtsas att det är måndag)
.
Hualigen vilken tung och seg dag det var igår!
Valborgsaftonen spenderade vi hemma hos Hanna med avslut ute på krogen på campus. Hemma hos Hanna fylldes det på med folk hela kvällen känndes det som. Strax innan vi gick till krogen räknade jag folket där inne och kom upp till minst 25 pers. Saken är den att hon bor i en etta!
Efter några roliga timmar på dansgolvet traskade vi hemåt. Väl hemma blev det en nattmacka OCH TJUVERI!
.
Det har nämligen stått ett övergivet bord i ett hörn nere i ingången vid postlådorna i vårt hus hela veckan, som inte verkar haft någon ägare. Vi har spekulerat mycke i varför bordet stått där och varför ingen skulle vilja ha det. Så när klockan närmade sig halv fyra på natten flög fan i oss och vi smög ner med hissen och plockade med oss bordet till lägenheten. Haha, vilken kupp ;) Visat bild på den imorogn!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!