Helg helg heliga helg

2011-07-16
Då var det kväller igen. Har haft fullt upp med jobb hela veckan men nu är det helg och det ska bli så underbart att få sova ut imorgon! 3 av 5 dagar den här veckan har jag klivit upp innan 04:30, så det har inte blivit många utsövda morgnar. Det är inte så kul att gå och lägga sig innan 21:00 på kvällen, vilket jag borde ha gjort för att få tillräckligt med sömn. Man hinner som inte göra någonting annat än jobba, äta middag, sova. Men men, nog tjatat om det. Nu är det helg och herre jävlar vad jag uppskattar den! Imorgon vankas skumparty på Tranan, hur kul låter inte det? :D Så synd att de inte går att lägga upp bilder via mobilen. Är så trist med bara text, men glömmer bort att kolla bloggen när jag sitter vid datorn. Ni får leva med det tills jag kommer på något annat. Men nu SÖMN! :)

Sussar snart

2011-07-10
Hej igen, ligger i sängen nu och ska försöka sova. Imorgon ringer klockan tidigt och en jobbvecka med mycket att göra drar igång. Har aldrig förstått hur man bloggar med mobilen så jag provar det nu. (om det funkar är det inte omöjligt att jag blir mer aktiv på bloggen i sommar, det är ju bra mycket oftare jag spenderar min dötid genom att roa mig med telefonen än med datorn) Vi får väl se hur det går ;)

Sommar och sol

2011-07-10
Japp, det är sommar och det är soligt. Inte tänker man på att blogga då ;) (ett försök till en ursäkt i alla fall)
.
Men jag vet som inte riktigt vad jag har att berätta heller, jag jobbar, solar och träffar massa underbara människor m.m.
Livet har varit helt oslagbart den senaste månaden!
Bjuder på lite bilder från Ida Blads liv, Summer of 2011 ;)
.
Jag har haft äran att presentera Lillhan för Frida och Jenny
Åkte med Moa-båten till Orn en dag tillsammans med Mamma och Farmor
(äsch, jag blev avbruten i mitt bloggande, för typ 3 timmar sen. Vi har hunnit bada och grilla och äta. Så nu är jag mätt och slö så nu orkar jag inte lägga upp fler bilder. Haha)
.
Hörs Hej!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!