Duktigt och gottigott

2012-06-07
Nyss hemkommen från skolan där jag turboskrivit 2500 ord på knappt 4 timmar och därmed är klar lämna in mitt första systemvetarårs sista skrivuppgift. Säger som Henke sa, tänk om man kunde vara så effektiv på varje uppgift man får! ;) Imorgon väntas projektredovisning kl 8 på morgonen och sen är det SOMMARLOV! :D
-
Bjuder på några riktigt goda bilder från i måndags då vi var på restaurang Angelini och åt födelsedagsmiddag
-
Först fick vi en aptitretare: Friterat tunnbröd med en röra på rökt renkött och soltorkad tomat
Efter det kom förrätten: Halstrad pilgrimsmussla med potatis & parmesansoppa samt sikrom
Det lilla tunnbrödet var sååå gott och en klockren röra ovanpå. Förrätten var riktigt spännande. Soppan var fantastisk och pilgrimsmusslan passade perfekt där i. Var första gången som någon av oss åt pilgrimsmussla så det var ett bra första intryck.
-
En glad Henrik fick äta detta till huvudrätt: Grillat oxinnanlår med lammkorv & lökkompott som serverades med rödvinssky och potatis- & parmesangratäng
Någon som inte tror mig när jag säger att det var rejält gott? Fick massa kött och en liten form med gratäng som hamnade utanför bild. Blev galet mätt!
-
Efterrätten bestod av: Cremé Brulee med smak av passionsfrukt
En prima avslutning på middagen som serverades med kaffe.
Kan verkligen rekommendera restaurang Angelini i Umeå! :D

1 Comments

2012-06-08 @ 07:17:42

Jag förstår att det där var en huvudrätt som föll Hänke i smaken. Allt såg oroligt mumsigt ut. Ses snart . Kram kram


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!