Söndagslut

2012-02-26
Vad har hänt sedan sist?
Jo! Till att börja med så vad jag ju iväg till Skellefteå i torsdags där dagen fylldes med diverse aktiviteter.
Busstur dit på morgonen med frukost ombord och bland annat ett stopp efter vägen för att låta ett gäng renar korsa vägen.
Väl däruppe blev vi välkomnade med frukt, godis, gratisgrejer och några skumma föreläsningar.
Efter det bjöds vi på lunchbuffe och efterrätter innan det var dags att delas upp i olika grupper för att åka iväg på studiebesök hos olika företag. Den turen som jag hade valt att åka på innehöll först ett besök på ett företag som heter Tieto, efter det åkte vi till företaget Visma där vi blev bjudna på massa fika och fick även träffa TV4 som kom förbi en sväng. Efter det besöket bart det en gemensam promenad till det sista besöket som var hos reklambyrån North Kingdom.
Jag orkar inte skriva mer ingående än att det var väldigt givande besök på företagen. Det gav en liten spark i baken när det gäller att hålla motivationen uppe i plugget. Eftersom man fick konstaterat att vi har en framtid som ser ljus ut när det gäller att få jobb och vad man kan jobba med inom det här området.
Dagen avrundades med en fruktstund och utvärdering innan dethela avslutader med en gala-middag(märkte lite sent att telefonen hade skrivit dals-middag i det tidigare inlägget).
Sedan rullade vi mot umeå igen med läskigt mätta magar från det konstanta ätandet under dagen :P
.
Helgen som sedan flugit förbi har innehållit uppsats-skrivning, tre rättersmiddag och ett peppigt pass på gymmet.
.
Nu blir det ett sånt där spretigt inlägg igen där jag egentligen skulle kunna skriva hur mycket som helst men orkar inte. Så nu säger jag tack för mig och skriver något roligare imorgon ;)
.

En gammal med glad bild. Nu lägger vi oss och startar en ny vecka och dra igång nya kurser!
HÖRS!

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!