Sittningen

2011-09-20
Jag kan berätta lite om finsittningen som ägde rum i fredags! Det var en riktigt mysig och rolig kväll med fördrink, trerättersmiddag, en massa skoj och spex som sedan avslutades med nattklubb och röj på dansgolvet!
.
På första bilden ser ni Ellica, Mairon och Linnéa som kom hem till mig innan kalaset drog igång. Vi piffade oss och tog något glas tillsammans innan vi gick till Corona, där sittningen höll hus.
(Vi har alla tre varit i samma nollningsgrupp så vi har lärt känna varandra på det viset. Ellica går samma program som mig men Linnéa och Mairon går Beteendevetenskapliga programmet)
.
Vi hade vår nollning gemensamt med Beteendevetenskapliga programmet (BIT) och Digital Medieproduktion (DMP). På bilden i mitten sitter Linnéa tillsammans med Andreas som blev Årets Nolla från DMP. Vinsten var en neonrosa overall som han fick ha på sig hela kvällen och som sedan vandrar vidare till nästa års nolla. Årets Nolla från SVP och BIT fick en fin tiara att ha på sig under kvällen.
.
På sista bilden är Ellica med Josefin som nu går BIT, men som gick Grafisk form tillsammans med mig och Ellica i våras. Det är kul att man fortfarande kan hålla kontakten med folk sen den kursen nu när vi går inom samma institution :)
.
Men nu är nollningen som sagt över! Idag var det en heldag i skolan och imorgon ska vi dra igång med lite grupparbeten. Så nu kan man börja lära känna klassen lite mer :P

0 Comments


Design by: Designbloggar



Leave a Reply



Name *
Remember me!

Email *

Website adress *

Comment

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!